Правителството на Руската федерация въведе забрана за превоз на товари с

...
Правителството на Руската федерация въведе забрана за превоз на товари с
Коментари Харесай

Русия забранява превоза на товари с полски камиони

Правителството на Руската федерация въведе възбрана за транспорт на товари с полски камиони през територията на Русия. Това се споделя в известие на транспортното министерство.

" Правителствен декрет също по този начин вкара възбрана за транспорт през територията на Русия с полски транспортни средства. Междувременно бяха направени изключения за сериозни артикули (лекарства, медицински артикули и други) ", означават от Министерството на превоза, представени от ТАСС.

Те прибавиха, че забраната не важи и за превозването до Калининградска област за непрестанно доставяне на района с нужните артикули.

Припомняме, че в четвъртък стана ясно, че Русия лимитира вноса на семена от вражески страни от октомври до 31 декември 2023 година

Съответният лист включва семена от следните култури: картофи, пшеница и риба, ръж, ечемик, царевица, соя, както и семена от рапица, слънчоглед и захарно цвекло.

През май министърът на земеделието Дмитрий Патрушев по време на пленарната сесия на Всеруския зърнен конгрес заяви, че Русия възнамерява да вкара ограничавания върху вноса на задгранични семена от октомври 2023 година, само че те няма да бъдат сериозни.

Припомняме, че се чака през юли Русия да излезе и от зърнената договорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР